Roll-on Lavilin

Roll-on Lavilin

Underarm Roll-on Deodorant finns för både Dam & Herr.

OBS! Damrollon upp till 48 timmar.

80 ml

En deodorant med probiotika som motverkar lukt i upp till dam 48 timmar herr 72 timmar! Fri från aluminiumklorid, alkohol och parabener!

Deodoranter innehåller inga parabener, alkohol, aluminium. tar bort svettlukt, håller upp till 48-72  timmar. 

169,00 kr

Artikelnummer N/A Kategorier , , Etiketter , , , ,

Beskrivning

Roll-on Lavilin

Beskrivning

Lavilin deodorant roll-on skyddar mot svettlukt upp till 72 timmar!

Lavilin deodorant roll-on för kvinnor ger dig ett skydd mot lukt i armhålorna i upp till tre dagar med hjälp av probiotika. Deodoranten är fri från aluminiumklorid, parabener och alkohol. Lavilin deodorant fungerar i harmoni med kropp och motverkar svettbakterier utan att täppa till porerna och störa biologiska processer. En applicering räcker och du kan känna dig trygg i 2-3 dagar utan att behöva återapplicera deodorant efter varje dusch. Den är vattentålig. Goda bakterier som finns i deodoranten spolas nämligen inte bort av vatten.

Varför inte bikarbonat!

För dig som har känslig hud passar Lavilin deodorant mycket bra eftersom den inte innehåller heller bikarbonat eller alun. Det förklaras mycket väl av en erfaren skönhetsredaktör Linneá Öst på Daisy Beauty. “Bikarbonat är en bas. Basiska ämnen stör hudens syramantel som ligger på runt pH 4,5-6,5. Så ifall du använder något basiskt på huden så förstör du det lager av enzymer och bakterier som huden har som skydd mot ex patogena bakterier. Det torkar dessutom ut huden genom att minska halten oljor”. Som resultat kan man förstöra för sin hud och utveckla överkänslighet om man använder bikarbonat under armarna under lång tid. Istället innehåller Lavilin deodoranter en unik sammansättning av antibakteriella extrakt och probiotika som ger ett oslagbart resultat och är snälla mot huden.

Varför inte aluminiumklorid!

Alla antiperspiranter baserade på aluminiumklorid täpper igen porerna så att all svett stängs inne och en naturlig andning inte kan ske. Lymfkörtlarna mår inte bra av det och kanske känner inte alla till att det är just här en stor utrensning av giftiga ämnen vi har i kroppen sker! Det är alltså helt nödvändigt att ha fri andning i armhålorna för att bli av med slaggprodukter. Svett i armhålan reglerar också din kroppstemperatur och balanserar kroppens saltnivåer.

Egenskaper:

– Eliminerar lukt genom att neutralisera svettbakterier.
– Stör ej kroppens biologiska funktioner, täpper inte porerna.
– Fri från aluminium, alkohol och parabener.
– Kliniskt och dermatologiskt testad.
– Ej testad på djur.
– Miljövänlig –  lämnar inte märken på kläder och du behöver inte längre tvätta lika ofta som förut.
– Lämplig för känslig hud.
– Vattentålig – bad och dusch, sport och ansträngande fysiska aktivitet stör inte Lavilins effektivitet.

Lavilin deodoranter har funnits i nästan 40 år och har blivit en av de mest säljande naturliga deodoranter i norra amerika, Japan, Nya Zeland och många andra länder. Resultat är kliniskt bevisat. Hur snabbt Lavilin blir effektiv varierar mellan olika individer och beror så klart om du har använt tidigare aluminiumbaserade deodoranter. Om du har använt deodorant med bikarbonat kan det också ta lite tid för huden för att återfå sin barriär med god mikrobiom. Det brukar ta ca 5-7 appliceringar innan din kropp vänjer sig med de goda bakterierna. Men det är ju värt!

Användning:

När produkten är ny ligger kulan i låst läge och du måste rulla igång Lavilin deodorant roll-on först. När innehållet kommit ut på kulan rullar den lättare. Applicera i mitten av armhålorna efter du har duschat och torkat. Deodoranten lämnar inte fläckar men vänta ett par minuter så att den torkar innan du klär dig.  Applicera helst på kvällen innan du lägger dig för bästa resultat. Undvik applicera direkt efter rakning eller på irriterad hud. Applicera bara när lukten är tillbaka. Den optimala effekten uppnås efter 5-7 appliceringar.

Ingredienser

Aqua (Water), Dimethylimidazolidinone Rice Starch, Capryloyl Glycine, Zinc Oxide, Ethylhexylglycerin, Cocoyl Proline, Hyssopus Officinalis Extract*, Caryophyllus Flower Extract*,  Glycerin, Calendula Officinalis Flower Extract*, Arnica Montana Flower Extract*, Lactose, Lactis Proteinum (Milk Protein), Bifida Ferment Lysate, Xanthan Gum, Bisabolol, Allantoin, Tocopherol, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Maltodextrin, Farnesol, Parfum (Fragrance),  Sodium  Benzoate, Citric Acid, Potassium  Sorbate, Caprylyl Glycol, Methylpropanediol, Didecyldimonium Chloride, Polyquaternium-80. *Naturally derived ingredients

Ytterligare information

Vikt N/A
Sort

Dam, Herr