Carl-Oscar

Carl-Oscar

Fokuserar på produkter med funktion, färg och form i samband med mat och dryck och har ett brinnande intresse för att ta fram smarta lösningar för både barn och vuxna i farten. Webshop

WisdomFlaska En högkvalitativ och extremt tålig vattenflaska tillverkad av BPA-fri tritanplast. Den är 100 % tät och rymmer 0,65 L. Tritanplast är både oerhört tålig samt minimerar risken för att innehållet ska avge smak i flaskan.

Wisdom TEMPflaska Är en 100 % tät flaska som håller drycken varm eller kall genom vår VacuumShield™ teknologi. Flaskan rymmer 0,5 L och har dubbla väggar med vakuumisolering. Den är tillverkad i 18/8 livsmedelsgodkänt, rostfritt stål och håller din dryck kall i upp till 24 h eller varm upp till 10 h. TEMPflask är oerhört tålig och kan användas om och om igen. Dom unika mönsterna utgår från fornnordiska runor och beskriver dess betydelse samt Sverige och dess historia ur en personlig synvinkel,

Níce cup Cup tar enkelt med ditt mellanmål till skolan, jobbet eller på resan. Lådan har två separata fack. Det större för exempelvis yoghurt, kvarg eller frukt och locket för müsli, frön eller nötter. N’ice Cup levereras med ett CUTElery™ – multibestick fixerat i locket. Placera kylskivan horisontellt i frysen i minst 4 timmar för att hålla ditt mellanmål kallt i upp till 2 timmar i rumstemperatur. Klicka sedan fast kylskivan i locket och ditt mellanmål håller sig kallt.

Flaska – 2 i 1 med löstagbar underdel som har plats för exempelvis frukt, kex eller nötter. Flaskan finns i fyra härliga färger med coola djurmotiv.

N’ice Box smart, läckfri matlåda med kylblock i locket. Perfekt till förskolan, skolan, på utflykten eller resan. multibestick fixerat i locket. Placera kylblocket horisontellt i frysen i minst 8 timmar för att hålla maten kall i upp till 5 timmar i rumstemperatur.

Sandwich Box smidig och lätt låda som håller maten fräsch tills det är dags att äta. Härliga färger med coola djurmotiv.

Webshop