Om oss

Att må bra, ta till vara på varje minut av livet, säga  ja oftare än nej, umgås med vänner & familj, hitta nya spännande utmaningar som vi tillsammans möter och besegrar och att omge oss med vackra och smarta saker som underlättar i vardagen.

Det är vi! och det vill vi dela med oss av till er.

Välkommen till våran värld!

Våran Historia

Jeanette: Mitt liv består av man, 3 vuxna barn. Jag är uppväxt i Gustavsberg men har sedan 2003 bott lite längre ut på Värmdö. Jag älskar att ha vattnet och naturen runt knuten men ända närheten till stan. Jag tycker om att ha många järn i elden, många bollar i luften, ja ni vet svårt att vara stilla. Jag har arbetat inom förskola/dagis i många år innan jag började med ekonomi. Har drivit J.G Bokföring sedan 2008 men har i dag dragit ned lite på verksamheten till förmån för Spa verksamhet och Euforiska ting. Sedan 2014 är jag utbildad spa-terapeut och massör, jobbar även på vårt lokala gym Body Joy som instruktör. Hemma har jag salong där jag tar emot kunder för massage och kroppsbehandlingar, Jeanettes Spa & Kroppsvård.

Susanne: Jag är mitt i livet, gift och har 2 vuxna barn 1 barnbarn. Jag älskar livet med allt det innebär, anta nya utmaningar, att lära mig nya saker. Jag har min bakgrund inom handeln där jag har jobbat med allt från färskvaror till butikschef i livsmedelsbranschen. Har även jobbat med utbildning i it-branschen. Sedan 18 år jobbar jag som säljare av konfektion, haft egen butik där jag sålde herr och damkläder, idag jobbar jag som butikschef i en butik som säljer damkläder mitt i Stockholms city och sedan några år tillbaka driver jag även företaget Euforiska ting handelsbolag tillsammans med Jeanette. Min fritid går åt till att umgås med familj och vänner, även träning är en stor del av mitt liv.

Euforiska Ting HB                 Sociala Medier        

Skärgårdsvägen 216                    Facebook

139 35 Värmdö                             Instagram

info@euforiskating.se

Jeanette 070-732 86 04

Susanne  076-008 66 36

Euforiska Ting HB orgnr: 969784-5007 Godkänd för F-skatt