Kylväska Polarbox 12 L Ljusblå

Kylväska Polarbox 12 L Ljusblå. Oavsett om du ska ha picknick i parken eller hänga på stranden en hel dag, så passar denna retro kylväska i härliga pastellfärger perfekt. Den kommer med en justerbar rem som du enkelt kan fästa på locket och bekvämt bära med dig överallt. Kylaren har kapacitet på 20 L.

Material: Hårdplast

Storlek: 35 x 22 x 20 cm

Färg: Ljusblå. Finns att beställa flera färger.

649,00 kr

I lager

Beskrivning

Kylväska Polarbox 12 L Ljusblå. Oavsett om du ska ha picknick i parken eller hänga på stranden en hel dag, så passar denna retro kylväska i härliga pastellfärger perfekt. Den kommer med en justerbar rem som du enkelt kan fästa på locket och bekvämt bära med dig överallt. Kylaren har kapacitet på 12 L.

Material: Hårdplast

Storlek: 35 x 22 x 20 cm

Färg: Ljusblå. Finns att beställa flera färger.

 

Polarbox

Vi på Only Design är stolta sponsorer av Polarbox i Sverige. Polarbox är ett spanskt företag som erbjuder kylväskor i härliga pastellfärger i en retro design. Deras filosofi är att ständigt utvecklas och ligga i framkant på marknaden. De erbjuder högsta kvalitet till bra pris och energin som används i alla produktionsprocesser är 100% grön energi.

Certifierade enligt de internationella standarderna ISO 9001:2000, ISO 14001:2001 och BRC (inom design, produktion och distribution av EPS PET- och PP-formade produkter).
Energin som används i alla produktionsprocesser är 100 % grön energi. Energin kommer från förnybara källor.

Ytterligare information

Vikt 4999 g