Om oss

Sedan 2016 har vår ambition varit att omge oss av det lilla extra, hitta den där lilla extra prylen som vi inte visste att vi saknade. Idag hittar du dessa prylar i vår butik. och jakten och hungern efter fler oumbärliga prylar pågår ständigt. Vi har noggrant valt ut alla dom mest tänkbara fantastiska produkter som vi älskar. Är Du på jakt efter en ny och unik sommarklänning? Eller behöver köksartiklarna fräschas upp? Oavsett om du kommer in helt förutsättningslöst till i vår webbutik, så har vi alltid något som kommer ge dig eufori när du öppnar paketet från oss!

 Vi är Euforiska Ting:

Jeanette

Mitt liv består av man, 3 vuxna barn. Jag är uppväxt i Gustavsberg men har sedan 2003 bott lite längre ut på Värmdö. Jag älskar att ha vattnet och naturen runt knuten men ända närheten till stan. Jag tycker om att ha många järn i elden, många bollar i luften, ja ni vet svårt att vara stilla.

Susanne

Jag är mitt i livet, gift och har 2 vuxna barn 2 barnbarn. Jag älskar livet med allt det innebär, anta nya utmaningar, att lära mig nya saker. Jag har min bakgrund inom handeln där jag har jobbat med allt från färskvaror till butikschef i livsmedelsbranschen befinner mig just i klädbranchen. Har även jobbat med utbildning i IT-branschen.

Vår Webbutik

Besök vår webbutik idag och hitta prylen som du inte visste att du saknar!