Rea!

Sneakers

Sneakers

På Natural World Eco tar vi hand om varje detalj för att uppnå kvalitet, komfort, ekologisk medvetenhet och mode i våra skor.

Färg: vit

Material: 100% ekologisk bomull, Sula naturgummi

Det ursprungliga priset var: 499,00 kr.Det nuvarande priset är: 249,50 kr.

Artikelnummer N/A Kategorier , , , , Etiketter , , , , ,

Beskrivning

Sneakers

På Natural World Eco tar vi hand om varje detalj för att uppnå kvalitet, komfort, ekologisk medvetenhet och mode i våra skor. Våra Old Lavanda sneakers är inspirerade av den klassiska damtennisen men med en modern och samtida touch. Perfekt för dagligt bruk, dessa segeldukssneakers har designats i Spanien med 100 % ekologiska material som kombinerar stil och hållbarhet. Den övre delen av dessa damsneakers är gjord av 100% ekologisk bomull och sulan av naturgummi. Med färgen som huvudperson är dessa ekologiska skor andningsbara, flexibla och dessutom mycket lätta att tvätta, vilket sätter tvättmaskinen på max 30º. Som en del av vår varumärkesfilosofi kommer dessa sneakers i en återvunnen kartong då vi tror att detta är något väsentligt för dem som vill bidra positivt till miljön.• Uttagbara innersulor • Dessa skor involverar en tillverkningsprocess på ett naturligt tyg så alla ojämnheter är en del av dess egenskaper.

Material: 100% ekologisk bomull, Sula naturgummi

Tvätta med kallt vatten, max 30º Låt det lufttorka Vi rekommenderar att tvätta dem separat, på grund av att vi använder naturliga färgämnen och de kan blekna under den första tvätten

Storlek: 38-41

Färg: vit

Storleksguide:            38     39     40     41

Innersulans längd:  25,2  25,8  26,2   27,1 cm

 

 

 


			

Ytterligare information

Vikt N/A
Storlek

38, 39, 40, 41