Vattenflaska Wisdom

Högkvalitativ och extremt tålig vattenflaska tillverkad av BPA-fri Tritan™ copolyesterplast. Den är oerhört lätt, 100 % tät och rymmer 0,65 L. Den är även försedd med ett handtag i silikon så den är enkel att ta med – överallt.

Material: Tritan™ & PP-plast

Mått:  Ø 73 x 205 mm

Volym: 0,65 L

Färg: Grå:Styrka, Grön:Natur, Cerise:Kärlek, Blå:Vatten, Orange:Eld

Läs mer om runmönstrets olika betydelser:

Styrka/grå natur/grön vatten/blå Kärlek/cerise

149,00 kr

Beskrivning

Wisdom vattenflask

Högkvalitativ och extremt tålig vattenflaska tillverkad av BPA-fri Tritan™ copolyesterplast. Den är oerhört lätt, 100 % tät och rymmer 0,65 L. Den är även försedd med ett handtag i silikon så den är enkel att ta med – överallt. Tritanplast är både extremt tålig samt minimerar risken för att ta åt sig eller avge smak. Handdiska flaskan för att bevara mönstret på bästa sätt. Använd ej i mikrovågsugn eller i frysen.

Flaskornas unika mönster utgår från fornnordiska runor och beskriver dess betydelse samt Sverige och dess historia ur en personlig synvinkel. Ordet “runa” betyder “visdom” eller “hemlighet”. Illustrationerna är framtagna i ett nära samarbete med Annika & Niclas på Carl Oscar och formgivaren Magdalena Lundkvist.  

Varje illustration bygger på betydelsen av ett fornnordiskt runtecken. Ordet “runa” betyder “visdom” eller “hemlighet”. De troddes vara en gåva från den fornnordiska guden Oden. Runinskrifterna är de äldsta bevarade originaldokumenten på svenska och skapades någon gång runt 100 e kr, troligen med det latinska alfabetet som förebild. 

Material: Tritan™ & PP-plast

Mått:  Ø 73 x 205 mm

Vikt: 106 g

Volym: 0,65 L

Färg: Grå:Styrka, Grön:Natur, Cerise:Kärlek, Blå:Vatten, Orange:Eld

Ytterligare information

Vikt N/A
Färg

Blå, Cerise, Grå, Grön, Orange