Tempflaska Wisdom

En 100 % tät flaska som håller drycken varm eller kall genom vår VacuumShield™ teknologi. Flaskan rymmer 0,5 L och har dubbla väggar med vakuumisolering. Den är tillverkad i 18/8 livsmedelsgodkänt, rostfritt stål och håller din dryck kall i upp till 24 h eller varm upp till 10 h. TEMPflask är oerhört tålig och kan användas om och om igen.

Material: Rostfritt stål & PP-plast

Mått:  Ø 74 x 240 mm

Volym: 0,5 L

Färg: Grå:Styrka, Grön:Natur, Cerise:Kärlek, Blå:Vatte

Läs mer om runmönstrets olika betydelser:

Styrka/grå natur/grön vatten/blå Kärlek/cerise

349,00 kr

Artikelnummer N/A Kategorier , , , , Etiketter , , , , ,

Beskrivning

Wisdom TEMPflask

En 100 % tät flaska som håller drycken varm eller kall genom vår VacuumShield™ teknologi. Flaskan rymmer 0,5 L och har dubbla väggar med vakuumisolering. Den är tillverkad i 18/8 livsmedelsgodkänt, rostfritt stål och håller din dryck kall i upp till 24 h eller varm upp till 10 h. TEMPflask är oerhört tålig och kan användas om och om igen. Detta gör den till ett förstahandsval ur miljösynpunkt jämfört med många andra flaskor. Den är designad för dagligt bruk. Använd den på väg till jobbet, på gymmet, cykelturen, yogan eller picknicken på stranden. Perfekt för att ta med nybryggt kaffe, te, iskallt vatten, kylt vin eller öl. Flaskan är utformad med en bred öppning och rundade kanter, vilket innebär enkel rengöring och inga hörn för bakterier att gömma sig i. Alla flaskans delar är naturligtvis BPA-, ftalat- och blyfria. Ett annat plus med rostfritt stål är att innehållet ej avger smak i flaskan. TEMPflask levereras med två korkar. En för varm och kall dryck med 18/8 rostfritt stål på insidan så att drycken ej kommer i kontakt med plast. Den är även isolerad för att hålla drycken varm eller kall än längre. Den andra är en drickkork för kall dryck som är försedd med sugrör så att flaskan kan hållas upprätt när man dricker.

Flaskornas unika mönster utgår från fornnordiska runor och beskriver dess betydelse samt Sverige och dess historia ur en personlig synvinkel. Ordet “runa” betyder “visdom” eller “hemlighet”. Illustrationerna är framtagna i ett nära samarbete med Annika & Niclas på Carl Oscar och formgivaren Magdalena Lundkvist.  

Varje illustration bygger på betydelsen av ett fornnordiskt runtecken. Ordet “runa” betyder “visdom” eller “hemlighet”. De troddes vara en gåva från den fornnordiska guden Oden. Runinskrifterna är de äldsta bevarade originaldokumenten på svenska och skapades någon gång runt 100 e kr, troligen med det latinska alfabetet som förebild.

Material: Rostfritt stål & PP-plast

Mått:  Ø 74 x 240 mm

Vikt: 280 g

Volym: 0,5 L

Färg: Grå:Styrka, Grön:Natur, Cerise:Kärlek, Blå:Vatten

Ytterligare information

Vikt N/A
Färg

Blå, Cerise, Grå, Grön